Notowania cenowe

Pozycje archiwalne:

2019-06-26

Nazwa produktu Cena Jednostka
Agrest 2,00-5,00 kg
Ananasy 4,50-6,00 szt.
Arbuzy 2,50 kg
Awokado 3,50-4,00 szt
Bakłażany - kg
Banany 2,50-5,80 kg
Boczniaki 4,00 200g
Borówki - kg
Botwinka 1,40-1,800 pęczek
Bób 2,50-3,00 1/2 kg
Brokuły 3,00 szt
Buraki 2,00-3,00 kg
Buraki eco( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) - kg
Buraki młode 3,50 kg
Buraki złote eco( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) - kg
Cebula 4,00-5,00 kg
Cebula czerwona 4,00-5,00 kg
Cebula eco( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) - kg
Chrzan 10,00-12,00 kg
Cukinia 3,00 kg
Cytryna 7,00-8,00 kg
Czereśnie import 13,00-15,00 kg
Czereśnie krajowe 5,00-9,00 kg
Czosnek 0,30-1,50 szt.
Dynia - kg
Fasola (drobna) 6,00 kg
Fasola jaś (średnia) 5,00 kg
Fasola jaś duża (chińska) 10,00-12,00 kg
Fasola jaś duża (polska) 16,00 kg
Fasolka szparagowa żółta 8,00-10,00 kg
Grapefruity czerwone 7,00-8,00 kg
Groch łuskany 2,20-2,40 kg
Groch niełuskany 2,00-2,20 kg
Gruszki ECO( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) - kg
Gruszki krajowe 3,25-4,00 kg
Imbir 9,00 kg
Jabłka krajowe 0,60-1,30 kg
JabłkaECO( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) 2,00 zł.
Jagody 20,00 kg
Jajka M,L 0,30-0,40 szt.
Jajka przepiórcze 6,00 18 szt
Jajka S 0,28 szt.
Jajka XL 0,50 szt.
Jakja gęsie 5,00 szt.
Jarzynka młoda 3,50 pęczek
Kalafiory 2,00-3,00 szt.
Kalarepa 1,50-1,80 szt.
Kapusta biała - kg
Kapusta czerwona 4,00-4,50 kg
Kapusta kiszona 3,00-3,50 kg
Kapusta młoda 3,00 szt.
Kapusta pekińska 3,00 kg
Kapusta włoska krajowa 3,50-4,00 szt.
Kiwi 1,00-1,20 szt.
Koper do kiszenia 1,00-1,50 pęczek
Koperek 0,80-1,00 pęczek
Kukurydza krajowa 2,20 szt.
Mak 20,00-22,00 kg
Maliny 5,00-7,00 0,25 kg
Mandarynki 5,00 kg
Marchew 2,40-3,00 kg
Marchew eco (SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) - kg
Melony 5,00-6,00 szt.
Nać pietruszki 0,80-1,00 pęczek
Ogórki gruntowe krajowe 3,00-3,50 kg
Ogórki kiszone 5,00-6,00 kg
Ogórki małosolne 8,00-9,00 kg
Ogórki szklarniowe 1,50-2,00 kg
Orzechy laskowe niełuskane 10,00 kg
Orzechy włoskie łuskane 22,00-25,00 kg
Orzechy włoskie niełuskane 5,00 kg
Papryka czerwona 14,00 kg
Papryka zielona 10,00 kg
Papryka żółta 10,00 kg
Pieczarki 5,00-6,00 kg
Pietruszka 16,00 kg
Pomarańcze 5,50 kg
Pomidory 3,00 kg
Pomidory malinowe 4,00-4,50 kg
Por 2,00 szt
Por eco( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) 2,00 szt.
Rabarbar 1,50-3,00 kg
Ryby - brzuszki z łososia wędzone 2+ 19,00 kg
Ryby - dorsz atlantycki wędzony 16,00 kg
Ryby - filet śledziowy a la matjas 12,00 kg
Ryby - filet śledziowy po wiejsku 16,00 kg
Ryby - karp patroszony 23,00 kg
Ryby - karp żywy 16,30 kg
Ryby - makrela wędzona 300/500 13,00 kg
Ryby - pstrąg świeży (cały) 19,00-21,00 kg
Ryby - szprot wędzony 10,00 kg
Rzodkiew biała 3,00-3,50 kg
Rzodkiewka 0,80-1,00 pęczek
Sałata 1,60-1,70 szt.
Sałata lodowa 2,50-3,00 szt.
Seler 4,00-4,40 kg
Szczaw 2,00 pęczek
Szczypior 0,80-1,00 pęczek
Szparagi białe 5,00 pęczek
Szparagi zielone 6,00 pęczek
Szpinak 4,00 KG
Truskawki krajowe 8,00-10,00 koszyk
Winogrona białe 11,00-13,00 kg
Winogrona czerwone 9,00-11,00 kg
Włoszczyzna 5,00-6,00 pęczek
Włoszczyzna 2,50 tacka
Ziemniaki eco( SEKTOR ECO czwartek 6:00-10:00) - kg
Ziemniaki krajowe stare 2,30 kg
Ziemniaki młode krajowe 1,50-1,75 kg
Żurawina suszona 18,00-20,00 kg